Mobles per a mascotes

 · MURPHY BED


Aquesta no és la típica "capseta encoixinada" que comunament tenen els gossos, aquest llit es presenta en un disseny realitzat en una fusta fosca i sòlida amb una imatge elegant i sobria. Tot un moble que podem incloure en la decoració del nostre dormitori, sala d'estar o rebedor. Es que es tracta d'un llit abatible, de manera que quan el gos no ho estigui fent servir, podem aixecar el matalàs perquè quedi ocult ia simple vista ningú se'n adoni del que és.

·LLIT AMB PORTES PER A GOS

Aquí veiem una altra opció en llits per a gossos. Aquesta, a diferència de l'anterior, es tracta d'un llit de gossos dins d'una calaixera amb portes. No només es tracta d'un moble pràctic per a la mascota, sinó també per a nosaltres ja que podem utilitzar com a taula o per donar suport altres accessoris. Aquest llit també, una vegada que el gos ja no el faci servir, pot quedar amagar després de les portes.


· LLITS DE DISSENY PER A MASCOTES

Però no sempre hem d'amagar els mobles per a mascotes, en l'actualitat aquests també es presenten en dissenys glamorosos que seran les joies de la decoració. I en aquesta foto podem veure alguns exemples del que estem parlant. Aquí hi ha 4 llits per a gossos que destaquen pels seus dissenys moderns i elegants, però sense descuidar la comoditat de l'animal.


· LLIT MODERN PER A GOS

També trobem peces extravagants i innovadores; mobles per a gossos moderns de disseny. Un còmode i estilós llit amb forma d'ós, realitzat en acer inoxidable per a que li doni un toc modern i elegant a qualsevol ambient de la casa.


· ESCALES PER A GATS

Però no sempre els mobles per a mascotes estan destinats al descans d'aquests, també podem trobar mobles pràctics com aquesta "escala per a gats". Sabem que aquests són animals molt inquiets que s'enfilen per tot arreu, per això res millor que aquesta escala perquè ells puguin jugar a la casa d'una forma totalment segura. 


· COL·LECIÓ BAMBÚ

La comoditat i el disseny no és patrimoni exclusiu dels humans, sinó que també es pot estendre a les mascotes i, de fet, això és precisament el que pretén l'empresa Pet Lounge Studios en llançar al mercat aquesta nova col·lecció de mobiliari animal: la col·lecció BAMBÚ.

Es tracta d'una col·lecció creada pel dissenyador Drew Corey, que ha tractat d'imaginar uns mobles per a mascotes que no trenquessin l'equilibri decoratiu de cap ambient. Aquest era un dels objectius del projecte: aconseguir que les gandules i llits dels nostres millors amics fossin, a més de confortables, boniques

 

 
·  MERELADE PET SWEET LAUGE CAT BED
 
És un còmode llit per a gats amb rascador inclós de la marca Mermelade Pet.


· RECIPIENTS PER A MASCOTES INTEGRATS EN EL MOBILIARI

Una enginyosa manera de tenir els plats de menjar per a la teva mascota integrats a la teva cuina; més net, còmode i ordenat.


· DOG HOUSE SOFÀ

El Dog House Sofà és una eina de comunicació i sentiments compartits entre els humans i les seves mascotes. Un dels mobles més importants de la casa es converteix en un espai per compartir i conviure. Com és d'esperar, està realitzat amb unes característiques tècniques que afavoreixen aquesta relació: fusta robusta i entapissat amb un material que resisteix qualsevol contratemps caní.


· CASETA ECOLÓGICA 

 Pensat per a cadells, que encara són vulnerables davant les malalties immunològiques, per a aquesta caseta de gos s'han utilitzat materials ecològics. És una caseta molt resistent, estable i asèptica.


· COIXÍ PER A MASCOTES

Per descomptat, compta amb una confortable matalàs, fabricat amb escuma i cotó rentable i molt resistent. A més, és 100% impermeable.


· SOFÀ PER A GATS  

Sofà tradicional clàssic en miniatura per a gats.


· CAT TUNEL SOFA

Mum Pup proposa el Cat Tunel Sofa, un sofà dissenyat tant per al gat com per al seu amo. Realitzat en escuma comprimida i hipoalergènica, compta amb un tub que envolta al sofà amb un orifici a la part superior, el que permet que el gat entri i surti per qualsevol dels seus tres orificis.


· REFUGIS PEI POD
 Es diu pei Pod, format de la contracció de Pet Egg Pod, i consta d'una estructura i un coixí en diferents colors, que es poden demanar segons el gust, podent així personalitzar cada llitet. Es fabrica en dues mides, podent albergar en aquests dos rangs des d'un gos de set quilos fins a un petit conill.


·PARET PER A GATS 

El cas és col·locar una sèrie d'esglaons, com petits prestatges a la paret, replans i, fins i tot alguna finestra alta, configurarem així un recorregut que pugui resultar divertit per a un gat, amb certa complicació, perquè li sigui atractiu, però sense riscos. S'intenta així que el gat tingui les seves estones de diversió sense pujar a mobles als quals no ha i d'una manera que també resulti decoratiu i agradable per als humans.


· CATWORKS
És una serie de rascadors de diferents colors amb la inicial del nom del teu gat.


· COL·LECCIÓ HEPPER

Aquesta línia està enterament dissenyada per Jed Crystal està plena de color, originalitat i humor, on trobareu propostes molt joves i diverses, algunes fins i tot pensades per a espais petits el que els joves (que som els més afectats pel problema de l'habitatge) agraïm força .

· OPERETTA

L'estil és més aviat minimalista, en els materials una barreja d'alumini i polietilè, i la tenim disponible en diversos colors. He volgut compartir-la amb vosaltres perquè no és un llit qualsevol, sinó un disseny de Kenneth Cobonpue molt especial.


· DEN HAUS

Den Haus crea cases i complements per a mascotes pensant en nosaltres. Es tracta de dissenys versàtils i funcionals, que d'una banda són el que necessitem per a la nostra mascota però també per a la nostra decoració, evitant així qualsevol tipus de conflicte d'interessos, per dir-ho d'alguna manera.


· CASA PER OCELLS AMB RAMA INCORPORADA 

Com és lògic, està fabricada en fusta i pensada per poder resistir el seu propi pes (i el dels ocells) únicament subjecta a la barana o ampit de la finestra. L'única pega és que com els veïns es posin quejicosos o passi algun tècnic primmirat de l'ajuntament pel carrer, potser us facin retirar-la. Una pena, perquè li dóna un toc la mar d'orgànic a la façana.


· GALLINER DE DISSENY 

He trobat uns quants models interessants, es tracta de petites cases iglú especialment dissenyades com habitatge adaptat o bé a gallines i pollastres o bé a conills, als seus hàbits i necessitats, fabricades en materials sintètics, amb peces desmuntables que ens faciliten enormement la seva neteja, és senzilla de col·locació al jardí i es poden canviar d'ubicació fàcilment.


 · GALLINER DE LUXE

Frederik Roijé ha dissenyat aquest magnífic galliner de luxe per al teu jardí.


· FISH CONDOR 

El seu disseny s'allunya de tot convencionalisme i s'inspira en l'estil del moviment modern (recorda Le Corbusier) per crear una peixera que els amants de la bona arquitectura segur que sabran apreciar.


· CASETA PERA TORTUGUES
 

Una sèrie d'objectes útils que poden albergar vida animal i vegetal al seu interior. L'experimentació que comencés el 1999 amb el projecte Natural Finish, quan abandonava gerros de ceràmica molt porosa en un riu per recollir la taca natural, les peces van ser incloses en l'exposició Open Borders comissariada per Droog Design, dóna com a resultat aquest petit butaca de plàstic tapizable per a interior i exterior, té la mida d'una cadira.


 · MENJADOR PER A GOSSOS
Moble modular per a col·locar l'aigua i el menjar per als nostres gossos. A més a més de tenir un disseny atractiu que a simple vista sembla només un banc, te la particularitat de que podem anar elevant la plataforma ja que poseeix un sistema enganxable, això serveix per acompanyar el creixement de la nostra mascota.


· LLIT DenHaus
DenHaus ofereix una gamma de llits de gossos o gats que també es pot utilitzar de taula de centre o de nit. Un espai acollidor i adaptat a les necessitats de tothom.


· PEIXERA de A Pinch of Psalt

Disseny original i creatiu de l'empresa A Pinch of Psalt, pensada per a peixos que els hi agrada les emocions fortes.· CATABLE
 CATable és una taula especial per a distreure als gats mentres tu treballes tranquilament. Dissenyat per Puean Hao de LYCS Architecture, aquesta taula interactiva intenta satisfer les curiositats dels nostres gats amb el seu joc de forats. La taula ha sigut exhibida durant la Setmana del Disseny de Milà.· LA CESANA PLANO ACQUARIO

La dutxa Cesana Plano Acquario permet als seus propietaris dutxar-se contemplant una vista exclusiva: un enorme aquari que ve integrat a les parets de la construcció. L'aigua, comú denominador de la dutxa i l'aquari, queda absolutament relacionada al quart de bany, on els amants dels animals domèstics tindràn el seu particular i original racó.


· LLIT ORIGINAL PER A GOSSOS
Aquest moble original i divertit simula les cames d'una persona, per a que el nostre gos senti el caliu tot i nosaltres no ser-hi a casa.


· CASA INTERACTIVA PER A BEAGLE

 Aquest disseny està inspirat per la raça Beagle, per ser un gos inteligent, actiu i molt juganer amb els nens. El disseny s'esforça per crear un ambient estimulant i divertit que els Beagles disfruten. La forma corbada convida al gos a entrar a la casa, estimula el joc i ofereix un espai còmode i tranquil. Cada cop que el gos entra o surt, la casa es mou subtilment. La corda lligada a la casa fa que sigui fàcil de moure per al gos i el company humà. Disseny de MVRDV en Holanda.


 ·VIVEXOTIC


Hagen continua innovant en el món dels reptils, on s'han convertit en líder gracies a la seva firma Exo Terra. Ara ho fa de la ma de la seva nova marca Vivexotic, la primera gama de vivariums de fusta, pensats per integrar-se de manera perfecta a qualsevol espai, ja sigui a casa o a la feina.


 ·HÀBITATS DE MATERIAL RECICLAT PER A AUS URBANES
Phillips de Pury & Company s'han associat amb una Aventura Ecológica, en un esfuerç per a reduir els residus de les industries i col·laborar con el medi ambiente . Han creat 34 disenys diferents de nius per animals amb ales que habiten en las zones urbanes. Realizats amb material reciclat.

· CASETA DE CARTRÓ KEK AMSTERDAM

Una caseta de cartró reciclat, barata i desmuntable que es pot muntar sense cap tipus de complicació. Aquesta col·lecció té uns dissenys estupends inspirats en la típica casa d'Amsterdam, en un parc de bombers o en una fàbrica, i molts més. El preu oscil·la entre els 19 i 25€ en funció del model.


·COZY WOOL CAT CAVES de VaivaNat

 Amb un disseny molt orgànic, VaivaNat crea coves de feltre disponibles en molts colors. Un disseny pensat per a que l'animal es senti recollit i protegit, com si tornés al ventre de la seva mare. És original i confortable.


·AQUARI de Chimères

Forma part d'una col·lecció de mobiliari per a mascotes de l'empresa Chemères. Les peces tenen un disseny minimalista, senzill, romàntic i que, segons els seus creadors, evoca a la infància. 


·RULO per a gats
Amb un sistema molt senzill aconseguim una còmoda guarida per als gats que els hi agrada la calor, sobretot en temps de fred.


·LLIT HAMBURGUESA per a gats
Un llit còmode i acollidor per a mascotes que mostra un disseny creatiu i divertit.


·MOBLE RASCADOR per a gats
Pràctic i curiòs moble amb doble utilitat. El moble fa de còmoda i rascador.


·MAGIS ccaseta per a gosos
La casa per a gossos Magis de Michael Youn és un hogar  pper a gossos petits i urbanites. a la última moda.


·SLO-BOWL
En realitat l'Slo-Bowl és més que un plat per a gossos, és un laberint de crestes i valles, el que fa que el gos "persegueixi" al seu aliment. Amb un plat normal, el gos pot consumir el seu menjar en cuestió de segons, però amb l'Slo-Bowl, el gos s'acostumarà a menjar a un ritme més lent i més saludable.


·CAT SCRATCH de Suck UK
Sabent que els gatets son molt divertits quan comencen a moure les seves potetes per a rascar-se  a tot arreu, no és d'extranyar que algú treiés partit d'aquests moviments felins i els utilitzes per a inspirar-se en crear un rascador a mesura. I això ens ha donat com a resultat aquest rasccador per a gats tant original amb forma de plat de mescles.

1 comentario:


 1. Bon dia, em dic Mireia García i sóc de Sant Cugat del Vallès.
  A principis d'any obriré una botiga d'accessoris i alimentació i guarderia de dia per a mascotes a la meva població (Sant Cugat del Vallès). He visitat la vostra web i m' encanten els vostres dissenys de llits per a gos i gat.
  M'agraderia que m'enviessiu informació sobre quines condicions i com funcioneu ja que m' agraderia vendre a la meva botiga els vostres productes, ja que l'estil que teniu i la vostra filosofia es semblant a la meva.

  Moltes gràcies,
  Atentament:

  Mireia García

  ResponderEliminar